Magedans med Iris Sofia

Magedanskurs gir glede, og kan ha en positiv innvirkning både psykisk og fysisk. Dansen er sensuell, noe som gjør at man som kvinne lettere kommer i kontakt med seg selv og sin feminine energi og styrke. Å danse magedans kan bidra til positivt selvbilde og å bli glad i egen kropp og utseende. 

Magedanskurs – Prøv noe nytt som bringer frem sensualiteten, frigjør stress og får deg til å føle deg glad! Fysisk får man økt styrke i de store muskelgruppene med fokus på mage, setemuskulaturen, hofter, bekkenbunn og bekken muskulatur. I tillegg til å øke blodsirkulasjonen og stimulere indre organer, vil magedans gi bedre holdning, bevegelighet, balanse, koordinasjon og kroppsbeherskelse. Som treningsform anbefales magedans av fysioterapeuter, kiropraktor og jordmødre, og ses på som både myk, skånsom og skadeforebyggende. Dansen passer utmerket for kvinner i alle aldre og størrelser.  

  • Økt styrke i mage, rygg og bekken

  • Bedre holdning, balanse, koordinasjon og bevegelighet

  • Myk og skånsom, skadeforebyggende trening

  • Anbefales av fysioterapeuter, kiropraktorer og jordmødre

  • Frigjør stress og gir positivt selvbilde

  • Bedre kroppsholdning, balanse, koordinasjon og smidighet

  • Gir velvære, glede og godt humør

  • Passer for kvinner i alle aldre

Magedans, også kalt orientalsk dans og raks sharki, er en vakker dans og kunstform, som har sine røtter i Midtøsten, Tyrkia og Nord-Afrika. Dansen har eksistert i mange tusen år, og er en av de eldste danseformene vi kjenner til. Idag danses magedans rundt om i verden, og dansen har de siste årene fått høy popularitet i Vesten.

Magedanskurs med Iris Sofia – finn din indre magedanserinne

Det kan være både lurt og gøy å knyte et raslende myntbelte rundt hoftene! Den pedagogiske effekten av å markere hoftene er at det kan føles enklere å lære bevegelsene og teknikken. Hoftesjalet i seg selv inviterer med inn i en verden av glitter og moro, og bidrar til en «ekte dansefølelse» – man går lettere inn i rollen som magedanser, og forsterker sin feminine side.

Den orientalske musikken er variert og full av rytmer. Arabisk musikk kan være alt fra ren instrumentell perkusjon, til heftige egyptiske pop-låter. Musikken og dansen har mange uttrykk som glede, lengsel, mystikk, sensualitet eller eleganse. Musikken kan virke inspirerende, og både gi energi, danselyst og livsglede.

Nybegynner kurs

På timene går vi igjennom magedansens grunntrinn, med fokus på kroppsholdning og isolasjon av bevegelser.
Møt opp i behagelig treningstøy, og ta gjerne med et hoftesjal til å knyte rundt hoftene. Vi danser barbeint, eller i myke tøysko.

Litt øvet kurs

På timene går vi igjennom magedansens grunntrinn, med fokus på kroppsholdning og isolasjon av bevegelser.
Møt opp i behagelig treningstøy, og ta gjerne med et hoftesjal til å knyte rundt hoftene. Vi danser barbeint, eller i myke tøysko.

Slørkurs – Teknikk og kombinasjoner

Velkommen på slørkurs med Iris Sofia. Slør gjør dansen vakker, magisk og full av sjarm!
Sløret er som en elegant forlengelse av armene, og gir en fantastisk effekt på scenen. Sløret brukes oftest som intro i begynnelsen av opptredenen, og på kurset vil vi gå igjennom riktig bruk og teknikk av sløret. Slør gjør seg aller best i bevegelse, og vi jobber med trinnkombinasjoner og slørteknikk til både rolige og raske trinnsekvenser. Slør er et sjarmerende og vakkert element som gjør din opptreden fargerik og spennende.
Det er gøy å danse med slør! På kurset anbefales det å bruke silkeslør. Åpent nivå.

Kontakt meg for booking

Iris Sofia har bred erfaring som danser, instruktør og koreograf, og underviser i magedans på alle nivåer. Iris kan leies inn for privattimer, helgekurs og workshops i både Norge og utland. Du kan også reise på en holistisk helsereise, og delta på magedanskurs med Iris i Algarve, eller opplevelsesreise til Marokko. Les mer om magiske reiser og kurs på www.gladenomade.no
Velkommen på magedanskurs med Iris!

Utdrikningslag

Iris Sofia tilbyr magedanskurs og opptreden i utdrikningslag for damer. Å ha magedanskurs og pynte bruden som en magedanser er et populært arrangement og innslag, og gjør utdrikningslaget ekstra morsomt. Ta kontakt for et skreddersydd opplegg.

Book opptreden

Iris Sofia tilbyr magedansopptredener til enhver anledning både i Norge og i utlandet. Hun kan bookes til alle typer arrangementer og eventer, enten med eller uten levende musikk.

“Magedans er gøy og super trening!…”

KURSDELTAKER, MAGEDANSKURS MED IRIS

“Magedanskurs med Iris på gir latter, glede og mye bedre rygg. Anbefales på det sterkeste”

HEIDI KJØRVIK, MAGEDANSKURS MED IRIS