Reiki kurs og behandlinger med Iris

REI-KI betyr universell energi på japansk, og er en fantastisk energi-terapi der varmen fra hendene gir dyp avspenning og velvære. Reiki jobber i det subtile energilaget i kroppen, og gjenskaper flyt og harmoni i det mentale, emosjonelle, fysiske og spirituelle i oss. Behandlingen virker bevisstgjørende og sentrerende, og gir en følelse av glede og dyp indre ro.
 

Velkommen på Reiki kurs og behandlinger med Iris for inspirasjon, glede og ny energi! Reiki er et fantastisk verktøy som kan

  • Balansere kroppen energimessig

  • Gi dyp avspenning og velvære for kropp, sinn og sjel 

  • Lindre stress og spenninger, gi økt livsglede og helse

  • Fremme personlig vekst, selvutvikling og utvide bevisttheten

  • Hjelpe mot følelsesmessig og fysisk smerte

  • Løse opp i mentale og emosjonelle blokkeringer 

  • Styrke immunforsvaret og den vitale livsenergien

  • Fungere som detox og fjerner giftstoffer fra kroppen

  • Virke helende på sår, skader og etter operasjoner

  • Forbedre søvnkvaliteten. 1 times behandling tilsvarer 3 -4 timers dyp søvn 

Reiki kan lindre stress og smerte, og ha en avslappende effekt. Under behandlingen strømmer energien til hele kroppen, og balanserer chakraene og auraen.
Behandlingen er behagelig, og gir ny energi og glede.

Reiki kurs

Reiki er et fantastisk verktøy som styrker og hjelper deg akkurat der du er i livet. Energien går dit den trengs, og løser opp i blokkeringer i det fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle. Alle kan lære Reiki, og det er enkelt å lære og bruke. Reiki deles inn i 5 nivåer, og på nivå 1 lærer du egenbehandling og får energien aktivert i hendene for resten av livet. For hvert Reiki kurs du går får du nye innvielser i Reiki energien, slik at energien strømmer kraftfullt gjennom hendene dine. Det er fantastisk å kunne behandle seg selv og andre. Dyr er også veldig mottakelige for Reiki.
Iris er Reiki Mester Lærer med over 10 års erfaring, og underviser i Reiki på alle nivåer.

Reiki kurs nivå 1

Lør og  Søn 11:00 – 17:00
Investering Kr. 3 600,-­
Sted: Oslo
På Reiki Nivå 1 får du 4 innvielser i reiki energien, og får reiki aktivert i hendene for resten av livet. Du lærer om Reiki, og fokuset er Reiki-egenbehandling. Du lærer å behandle mennesker, dyr og planter. På kurset får du introduksjon til chakra-systemet, og du lærer chakra balansering. Alle kan lære Reiki, og ingen forkunnskaper kreves. Kurset går over en helg. Inkludert er kurshefte og sertifikat, samt lunsj begge dager, snacks, frukt, te og forfriskninger gjennom hele kurshelgen.

 

Reiki kurs nivå 2

Dato:
Investering: Kr. 5 990,-
Sted: Oslo
På Reiki nivå 2 får du 1 ny innvielse i Reiki energien, som vil forsterke reiki energien i hendene. Du lærer å tegne og bruke 3 japanske symboler,
 nye reiki teknikker, og å sende reiki på avstand til en eller flere personer. Reiki 2 kan du ta 2-3 måneder etter nivå 1 kurset. Passer for deg som vil lære flere effektive teknikker, og lære å sende Reiki på tvers av tid, sted og rom. Inkludert er kurshefte og sertifikat, samt lunsj begge dager, snacks, frukt, te og forfriskninger gjennom hele kurshelgen.

 

Reiki kurs nivå 3

Dato:
Investering: kr 11 000,-
Sted: Oslo
På Reiki nivå 3 får du en ny innvielse i reiki energien og du lærer det fjerde symbolet. Kurset gir deg tilgang til avanserte teknikker og verdifulle verktøy. Du lærer å skanne auraen, og å utføre energi-operasjoner. Det bør ha gått 6 måneder mellom nivå 2 og nivå 3A kurset.
Inkludert er kurshefte og sertifikat, samt lunsj begge dager, snacks, frukt, te og forfriskninger gjennom hele kurshelgen.

Reiki fjern-behandliger med chakra analyse

Iris tilbyr intuitive fjernbehandlinger med chakra-analyse og reading. Under healingen ligger du godt tilrette hjemme hos deg selv. Etter behandlingen får du tilbakelesning tilsendt på mail.

Enkeltbehandling

Pellentesque nec felis efficitur, sagittis eros et, pharetra risus. Sed at lacus a ex imperdiet dignissim vehicula quam. Vestibulum ante ipsum primis.

Pakke med 5 behandlinger

Pellentesque nec felis efficitur, sagittis eros et, pharetra risus. Sed at lacus a ex imperdiet dignissim vehicula quam. Vestibulum ante ipsum primis.

Pakke med 8 behandlinger

Pellentesque nec felis efficitur, sagittis eros et, pharetra risus. Sed at lacus a ex imperdiet dignissim vehicula quam. Vestibulum ante ipsum primis.

«Var på reiki 1 kurs hos Iris, for ei dame og for en hjertevarme. Med en gang du kommer inn så er atmosfæren allerede satt. Denne dama vet hva hun driver med og kunnskapen hun deler er helt magisk. Jeg hadde ikke lest så mye om reiki før jeg booket kurset, men nysgjerrigheten min rundt det gjorde at jeg booket et kurs og jeg angrer ikke. Reiki er et verktøy som nå er tilgjengelig for meg hele tiden, det gir en følelse av harmoni. – Gunn Helen«

GUNN HELEN, Reiki kurs 1 mars 2021

«Jeg har prøvd Reiki på en del forskjellig måter og på forskjellige personer, dyr, ting, situasjoner. Jeg ser at det virker på de jeg har gitt direkte og sendt til. Mormor har stor effekt av det og er nå mer våken enn hun har vært de siste par årene. Så vi feiret 100-årsdagen veldig hyggelig siden hun var helt våken og tilstede HELE dagen. Mamma har også effekt – hun kjenner energien og er svært fornøyd. Jeg har sendt til en venn i Marokko. Hun har kjent at det skjer noe og er varmere når jeg sender. Og jeg har sendt til en massør fra Thailand som bor i Oslo. Hun var svært begeistret og forundret. Jasmin (pusen) synes å være litt mindre redd. Jeg føler jeg har fått veldig mye ut av kursene med deg. Tusen takk!»

 

HANNE LISE, Reiki kurs 2

«Jeg vil takke Iris for et helt spesielt og fantastisk kurs. Hun ledet oss gjennom Reiki-kurset med ekte glød og stor kunnskap, og får alle til å slappe av og føle seg vel. Iris utstråler så mye positivitet, og hun har en jordnær tilstedeværelse. Anbefaler dette kurset til alle som ønsker å kunne gi seg selv og sine nærmeste mer positiv energi og glede i hverdagen. Jeg kommer til å leve lenge på dette, og føler meg styrket på flere måter. Allerede dagen etter kurset følte jeg meg forandret og sterkere både på jobb som sykepleier og hjemme. Jeg kjente en større trygghet og syntes jeg taklet stress mye bedre!!! Jeg følte at jeg hadde bedre selvtillit. I tillegg klarte jeg holde fokus – hadde bedre konsentrasjon…! Jeg var tydeligere og bedre i min kommunikasjon overfor kollegaer og pasienter. Mer overskudd…:). Mer glad…:) Har også slitt med spenningshodepine i mange år, men føler meg mye lettere i hodet. Jeg ønsker å fortsette å utføre Reiki resten av livet!»

GUNHILD W. SYLTE, Reiki kurs 1

«Fjernbehandlingen var svært behagelig fordi jeg kunne ligge hjemme i egen seng. Virkningen var ikke til å tro! Sterke, negative spenninger slapp taket i løpet av en time. Det var som om jeg kom nærmere meg selv, og dagen etter følte jeg mer optimisme og livsglede enn på mange år!»

GUNHILD W. SYLTE, Reiki fjernbehandling

«Takk for et flott kurs, det var virkelig en spesiell opplevelse. Jeg følte både mer ro, og stresset i kroppen forsvant. Det var utrolig å kunne gjøre det på andre også, har prøvd det allerede på et par andre i familien og de syntes også det var godt. Dette kan absolutt anbefales. Det er en flott avkobling i en stressende hverdag, man får både energi og det gir glede. Takk skal du ha:-)»

GRO HILDE, Reiki kurs 1

«Takk for et lærerikt kurs! Syntes det hadde en fantastisk virkning. Du har en vennlig og behagelig måte å formidle budskapet på! Følte meg avslappet og harmonisk. Kommer nok til å få bruk for behandlingen i hverdagen.»

HILDE L., Reiki kurs 1

“Tusen takk for et flott kurs. Jeg er så glad for at jeg har vært med på kursene og har fått lært så mye om Reiki. Det er en fantastisk behandlingsmetode. Jeg har tatt behandlinger på tre personer og føler at det er mere kraft over behandlingene når jeg bruker symbolene vi lærte på kurs ll. Alle som har fått behandling kjenner en umiddelbar bedring på fysiske smerter, og de ønsker flere behandlinger. Jeg har også tatt behandlinger på meg selv.”

SOLVOR B., Reiki kurs 1

Jeg er stor fornøyd med kurset, har fått mye mer energi, har tatt mange behandlinger på meg selv, nesten hver dag, men minst annen hver dag. Opplever det som en indre dusj og renselse, det er en deilig varm følelse som brer seg i hele kroppen. Denne helgen gjorde jeg noe sammen med andre både fredag, lørdag og søndag, det er flere år siden jeg klarte det uten å bli helt utmattet. Nå kan jeg bli sliten uten å bli utmattet og det gir en god følelse. «

IRENE GRINI, Reiki kurs 1 -2017

Takk for fint kurs. Jeg har allerede anbefalt kurset til flere Synes det var en fin innfallsport for en som er nysgjerrig på hva reiki er for noe. Jeg har brukt reiki en del på meg selv og synes det har vært godt. Jeg kommer nok til å ta kurs nr 2 også.»

 

 

MARIT BREKKE, Reiki kurs 1

Hei Iris, takk for flott kurs og læring av nye teknikker. Jeg er veldig fornøyd og har praktisert fjernhealing disse to dagene. Takknemlig og glad for denne muligheten til å bedre helsen.»

 

KARINA BRUN, Reiki kurs 2

Tusen takk for hyggelig, inspirerende og veldig nyttig kurs, det var GØY J

 

KURS DELTAKER, Reiki kurs 1

“Det er helt utrolig at du ser alt dette og at det stemmer, ved siden av at behandlingene gjør at jeg føler meg så mye bedre. Du er flink, takk for gode behandlinger” 

 

TILBAKEMELDING BEHANDLING, Reiki behandling

“Formen min er bra i dag. Lenge siden jeg har hatt en så god dag. Hals, nakke og øvre del av rygg er mye bedre. Formen mellom øra er bedre også. Bare velstand håper det vedvarer.” 

 

KNUT HARRY ASGRIMPLASS , Reiki behandling